„Рилски” привлече четирима нови и уреди шест контроли

Георги Нетов

Ръководството на „Рилски спортист” уреди 6 контроли преди подновяването на първенството в Югозападната Трета лига.
Първата от тях е насрочена за 21 януари срещу „Кюстендил”, а последната – на 11 февруари срещу „Септември” (Симитли). Между тях самоковци ще играят с „Ботев” (Ихтиман), „Марек” (Дупница), „Струмска слава” (Радомир) и „Миньор” (Перник).
Междувременно стана ясно, че новите попълнения в тима ни са вече четири – Димитър Атанасов, Ивайло Иванов, Виктор Мицаков и Георги Нетов.

Димитър Атанасов

Както вече съобщихме, Атанасов е на 23 години, играе като нападател и идва от четвъртодивизионния австрийски „Патенбах”. В България е играл за „Левски” (Чепинци), „Марек” и „Спортист” (Своге). Юноша е на столичния „Левски”.

Ивайло Иванов

Ивайло Иванов се присъединява към тима ни от пернишкия „Миньор”, където се оформя като футболист. Той е на 20 години и играе като ляв защитник, като записва близо 400 минути с екипа на „чуковете” във Втора лига през есента.
Виктор Мицаков е бивш младежки национал и също има немалко мачове в професионалния футбол за тима на „Литекс” (Ловеч). За последно пък 25-годишният състезател бе част от „Кюстендил”.

Виктор Мицаков

Георги Нетов също е познато име във футболните среди в страната. 29-годишният офанзивен полузащитник е юноша на „Левски”, но е родом от Панагюрище и именно с изявите си в местния „Оборище” направи сериозно впечатление. В един момент Нетов подсили абсолютния хегемон в родния футбол в последното десетилетие „Лудогорец”, но играеше основно за втория състав на разградчани във Втора лига.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*