“Рилски спортист” преследва днес място във финалната четворка на Балканската лига

Пълна зала очаква отборите

Победа или загуба с до 11 точки срещу “Куманово” праща самоковци в топ 4

Сериозно изпитание очаква “Рилски спортист” в Балканската лига днес. Самоковци излизат срещу КК “Куманово” в среща-реванш от четвъртфиналните плейофи в надпреварата. Двубоят в едноименния македонски град е с начален час 20,00 българско време, а гостите имат аванс от 12 точки след първия мач.
Sportingbet дава предимство на домакините като тяхна победа е оценена на 1.60 срещу 2.30 на нашите момчета.
Съдии на днешния сблъсък са черногорците Игор Драгойевич и Огньен Йокич и гъркът Георгиос Пурсанидис. Дежурен делегат на лигата пък е Ставри Бело от Албания.
Победа или дори поражение с до 11 точки ще изстрелят Йордан Бозов и компания във финалната четворка. Там вече са отборите на “Кожув” и КБ “Пея”, а четвъртият участник в тази фаза на турнира ще бъде излъчен след сблъсъка “Сигал” (Прищина) – “Университатя” (Крайова). Съставът от Косово има аванс от 4 точки, след като би съперника си в Румъния със 77:73 преди две седмици.
Освен на своите умения, баскетболистите на “Рилски спортист” ще могат да разчитат в днешния мач и на агитка от около 50 души. Екскурзията, на цена 20 лв. в двете посоки, бе организирана от фенклуба на отбора, а записването бе възможно до вчерашния късен следобед.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*