„Рилски” срази с 3:0 „Мътивир” в Ихтиман

Ивайло Захариев-Пиф и Георги Митров-Кеч

Без петима от основните си футболисти лидерът „Рилски спортист” не позволи изненада в дербито с „Мътивир” в Ихтиман на 29 март и след класическо 3:0 продължава да чупи рекорди в Източната „А” областна група. С поредните 3 точки нашите запазиха 100-процентовия си актив от началото на сезона.
„Рилски” откри резултата след четвърт час игра с дебютен гол на крилото Иван Начев. Младокът се възползва от зле подредената отбрана на домакините и с шут отблизо прати топката в мрежата. В 31-ата минута нападателят Георги Митров покачи на 2:0, останал сам срещу вратаря, а крайният резултат оформи Ивайло Захариев в 72-ата мин. Пиф реализира дузпа, отсъдена за спъване на Митров в наказателното поле.
Домакините все пак вкараха почетно попадение, но то бе отменено заради засада. В края на мача ихтиманци останаха и с човек по-малко, след като техен играч получи червен картон за груба игра.
Участие срещу „Мътивир” поради различни причини не взеха титулярите Никола Бойчев, Иван Гемеджиев, Виктор Колев, Калоян Кирилов и героят от предишния мач със „Звездец” Красимир Вардаров. Тяхното отсъствие обаче не повлия на доброто представяне на отбора.
В следващия кръг – в неделя, на 6 април, „Рилецо” приема съседите от „Левски” /Долна баня/. Мачът на ст. „Искър” започва в 16 ч.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*