„Рилски“ с ново 2:2 в подготовката, в събота спори с „Марек“ в Дупница

Костадин Аджов /вляво/

Второ поредно равенство постигнаха футболистите на „Рилски спортист“ в зимната си подготовка. В контрола, играна в столицата, нашите момчета завършиха 2:2 с дублиращия отбор на „Левски“. Любопитното е, че при същия резултат завърши и предишния спаринг на отбора – със „Септември“ /Сф/.
Двубоят на „Герена“ започна лошо за гостите, които се оказаха догонващи още в 10-ата минута. Точно реализирана дузпа от тарана Костадин Аджов, свирена за нарушение срещу Йоаким Ръсовски, възстанови статуквото в 21-ата мин. 7 минути преди почивката отново Аджов бе точен и даде преднина на своите с третия си гол в подготовката.
Самоковци обаче отново не можаха да удържат аванса си и в средата на втората част „сините“ оформиха крайното 2:2.
И един куриоз беляза мача на „Герена“. Поради различни причини тимът ни можеше да разчита само на един страж за проверката с левскарите. Това бе опитният Калоян Попов, който бе трети избор в срещите на състава през есенния полусезон в Югозападната „В“ група. Очакванията на треньорския щаб са другите двама вратари – Красимир Гьорев и Борислав Апостолов, да бъдат на линия за предстоящата контрола с „Марек“. Двубоят е в събота /6 февруари/ от 11.00 ч. на ст. „Бончук“ в Дупница.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*