„Рилски” с тежка загуба в Пазарджик – 0:3 от „Хебър”

Снимка: http://hebarfc.com/

Възроденият тим на „Хебър” срази с класическото 3:0 „Рилски спортист” при домакинството си на ст. „Георги Бенковски” в Пазарджик в събота, 11 март, като по този начин нанесе втора подобна тежка загуба на самоковци през сезона /след 0:3 от „Сливнишки герой” през септември м. г./.
Домакините започнаха вихрено мача и още в 13-ата мин. откриха резултата чрез Цветелин Тонев. Цветан Павлов удвои в 31-ата мин., а точка на спора след бърза контраатака в края на мача сложи Георги Георгиев.
„Поздравявам домакините, които стигнаха до напълно заслужен успех. Ние имахме своите шансове през второто полувреме, но като цяло това не бе нашият мач и ден”, призна треньорът на „Рилски” Воин Войнов. Той поднесе извиние на привържениците на отбора и подчерта, че очаква много повече от новите попълнения в тима.
В следващия кръг „оранжевите” приемат борещия се за промоция във Втора лига състав на „Септември” /Симитли/. Двубоят е насрочен за събота, 18 март, от 15 ч., но все още не е ясно дали мачът ще се състои или ще бъде отложен с оглед на снеговалежа над Самоков. Едно е сигурно – че срещата ще се играе при закрити врата, тъй като нашите бяха наказани след инцидентите с гостуващата агитка на „Миньор” /Перник/ по време на предишното домакинство на отбора ни на ст. „Искър”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*