„Рилски” търси реванш от Долна Диканя в неделя

Куп похвали отнесе нападателят на „Рилски спортист” Иван Гемеджиев за представянето си в мача с „Миньор” /БД/ в последния кръг. Както е известно, нашите момчета разгромиха съперника със 7:0, а Гемето се отчете с гол и асистенция, въпреки че имаше едва няколко тренировки с отбора от май месец насам.
Независимо че има да наваксва в кондиционно отношение, Гемето е гласен за титуляр в следващия мач на своите в първенството – гостуването на „Витоша” /ДД/. Срещата е в неделя, на 16 септември, от 17 ч.
Партньор на Гемеджиев в атакуващ план се очаква да бъде младокът Калоян Кирилов-Калата, който все още чака първия си гол в шампионата.
„Рилски спортист” няма добри спомени от предишното си гостуване в радомирското село. В последния си двубой от миналогодишната кампания във „В” група самоковци изненадващо отстъпиха на противника с 2:3. Едно от попаденията в нашата мрежа тогава изненадващо реализира вратарят Калин Ивчев /от дузпа/, който преди години носеше екипа на „Рилски”.
Във временното класиране на Югозападната „В” група възпитаниците на Петър Аджов заемат 12-а позиция с 4 точки, докато „Витоша” е на 6-о място със 7 пункта.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*