„Ритъмът на планината” ще усетим в събота

Традиционният младежки фестивал „Ритъмът на планината” ще се вихри на централния площад „Захарий Зограф” в събота, на 17 септември. Идеята и осъществяването й са дело на ентусиазмa и старанието на Liberty Records и Младежкия парламент в Самоков.
Освен като зрител всеки посетител ще може да стане и съучастник в работата на предвижданите свободни работилници по изобразителни и приложни изкуства, народни и модерни танци, литература, безопасен интернет, спорт. Най-добрите и активни участници ще бъдат наградени, изтъкнаха организаторите.
В самия концерт на живо с разнообразни изпълнения ще се изявят както известни музиканти, така и млади артисти от града и страната. От “Neon Mosquito” се очаква мощно жужене на китарни рифове и тежки барабани. B. F. ще добави елемент на хип-хоп, като изкара на един дъх цяла вихрушка от бийтбокс. Момичетата от самоковското танцово студио „Кати” ще вдигнат адреналина с бързи танци и модерна хореография. Виртуозът Момчил Атанасов ще представи в родния си град проекта „Emotional visions of the wicked mind” – джаз с класически мотиви. Свежа подправка ще внесе „Мерудия“. Неминуемо интерес ще предизвика и новоизгряващата поп изпълнителка Мел Плачкова.
Фестивалът ще стане действителност с подкрепата на “OTP”, “SWB”, “Si Comersial 7”, “NET PLUS”, Община Самоков и с медийното партньорство на Asphalt Magazine.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*