Самоковката Вики Шукейн бе избрана за „Принцеса на България”

Седемгодишната самоковска златокоска с морскосини очи Виктория Шукейн се превърна в „Принцеса на България” на Третия национален детски фестивал, организиран от арт компания „Нови звезди” в черноморския курорт „Елените”.
Титлата бе завоювана при конкуренцията на общо 50 деца-финалисти от цялата страна на възраст от 4 до 16 години.
Както е известно, преди националната изява, на конкурс в Младежкия дом в града ни, Вики се класира начело, окичвайки се с приза „Принцеса на Самоков”. Любопитна подробност е, че лъчезарното момиче се яви тогава за първи път на конкурс и го спечели от раз.
Малката сладурана е кадър на читалище „Младост”, където се занимава с пеене, танци и рисуване, като ги поставя на един пиедестал.
Родената в Атина наша участничка завладя публиката и журито на конкурса в „Елените” освен с хубостта си, и с изпълнението на песента „Мъничка пътечка”.
„Като на шега стана всичко, бяхме неподготвени, нямахме даже рокля и купихме в последния момент от Бургас…”, сподели за „Приятел” бабата на Вики. Тя разкри още, че през януари внучката й ще замине на конкурс в Москва. Затова през септември ще посещава подготвителни курсове в София.
Наблюдателни дами сравниха нашето момиче с американската актриса Джейн Фонда. Външната прилика наистина не е малка, въпреки съвсем различната възраст. Сега ни остава само да стискаме палци за подобна кариера на българската самоковска принцеса.
Интересен факт е, че на същия конкурс преди две години друго самоковско момиче – София Стоянова, спечели същата национална титла, демонстрирайки красота, чар и трудни аеробни съчетания, а след това гастролира и в столицата на Русия. Може би Самоков е орисан да ражда красавици, даровити и одухотворени млади хора…

Яна Василева

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*