Самоковка издаде роман

“Неизгубена, ненамерена” е заглавието на новата книга на Яна Василева. Любовта и сложните човешки взаимоотношения са тема на своеобразния психологически роман.
“Романът е много искрен, все едно пише за теб. Истинска история за истински герои, които винаги търсят щастие, но не винаги могат да оценят това, което имат. Той дава възможност да повярваш в любовта, но не като на измислени филми, а като история на обикновени хора, с които си общуваме всеки ден. И едновременно има и красив край, който събужда позитивни моменти в душата ни. Истинска, красива книга, която оставя хубав привкус на любов…”, пише на корицата на “Неизгубена, ненамерена” известната психоложка Наталия Кобилкина.
Книгата е на издателство “Приятел”. Редактор е Тодор Попов, а графичният дизайн е дело на Надка Вардарова.
Можете да намерите новата книга в павилиона на г-н Стойко Трифонов в пазара и в редакцията на в. “Приятел”. Цената е 6 лв.
х х х
Романът “Неизгубена, ненамерена” е втората книга на Яна Василева. През миналата година младата авторка издаде дебютното си творение – хайку стихосбирката “Порив”.
Яна Василева е родена в Самоков. Завършила е Югозападния университет “Неофит Рилски” в Благоевград по специалностите “Социални дейности” и “Социална педагогика”. Владее английски и гръцки език. Известна е и с публикации в пресата.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*