Седмичен хороскоп – специално за “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
30.9. –7.10.2014 г.
Фаза на Луната: Растяща Луна в Стрелец.
Периодът носи силно изразени емоции под всякаква форма. Желание за повече споделеност, разбиране и взаимопомощ. Разкриване, изясняване на личните приоритети в обществото и социалната среда. Неочакваност за новини и срещи.
Цвят: зелен(всички нюанси) – балансира емоционално и зарежда
Кристал: рубин –подпомага личната изява, дава кураж

ОВЕН–Времето ви помага в установяване на целите. Наблегнете на социалните си приоритети и личните умения. Можете да реализирате нещо неочаквано. Трудно ще планирате ежедневието си, интуицията ви помага. Дела и преговори.
ТЕЛЕЦ–Повишени емоции и чувствителност. Обърнете внимание на здравето си, възможни са хронични проблеми. Използвайте личните си умения в планирането, бъдете адаптивни. Неочаквани събития ще ви пренасочат действията.
БЛИЗНАЦИ–Ще има рязко обръщане в края на периода. Бъдете максимално концентрирани в целите, не променяйте посоката. Бъдете гъвкави в общуването и особено внимателни в преговори. Възможна подкрепа от непознати хора.
РАК–Вашата чувствителност е изострена. Вземете мерки за емоционалното си равновесие. Негативни спомени могат да ви разколебаят в настоящи действия. Личният ви опит и знания ще са много ценни. Промени в приятелските кръгове.
ЛЪВ–Бъдете настойчиви, но и търпеливи. Ще постигнете част от плановете си, склонни сте да рискувате повече. Неочаквани обстоятелства могат да се окажат шанс за постигане на отминало желание. Трудност в общуването, изненади.
ДЕВА–Оставете своята категоричност и бъдете адаптивни. Възможни са краткотрайни ангажименти, които ви носят материална полза. Овладейте емоционалните си страсти, заложете на предишен опит. Очаквате промяната.
ВЕЗНИ–Важен период за вашите дългосрочни цели. Възможност за постигане на социален успех и нови предложения. Неочакваност ще има, заложете на личните си умения и опит, бъдете изобретателни, споделяйте. Новости, нови неща.
СКОРПИОН–Някои неща се подреждат, а други се объркват. Емоционално сте разколебани и уверени, противоположност. Бъдете достатъчно спокойни, за да видите приоритетите и новостите. Общуването е разностранно и плодотворно.
СТРЕЛЕЦ–Изненадващо могат да се преподредят нещата. Важно е да си изясните личните желания, наблегнете на знанията и уменията си. Можете да срещнете хора, които ще ви помогнат за реализация на проект. Повишена интуитивност.
КОЗИРОГ–Разгръщане на целите ви, постъпления за новата реализация. Неочакваност, изненади и общуване, изпълнено с разнопосочност. Концентрация ви е нужна и спокойно приемане на условията. Обмисляйте договорите.
ВОДОЛЕЙ–Импулсивност, изострена чувствителност. Общуването е важна част от стъпките ви към целите. Неочакваност е възможна, но вие сте подготвени. Изненади в приятелската сфера могат да ви помогнат. Заложете на интуицията.
РИБИ–Известна придирчивост и нервност. Овладейте емоционалните си страсти и бъдете уверени в преговори, общуване и договорки. Задължително се осланяйте на личните си умения, знания и опит. Новости настъпват, бъдете адаптивни.

Даниела Ангелова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*