Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

9.7. – 16.7.2013 г.
Фаза на Луната: Новолуние в знака Рак
Времето е подходящо за нова мотивация и цели. Може да се търси решение на проблемите по нов начин, възприемайки нова гледна точка. Възможни са повтарящи се модели на емоционално поведение. Цветове в оранжево и златно могат да балансират чувствата.

ОВЕН – Продължавате да се движите в посока на своята мотивация. Възможни са изненади, от които не би следвало да сте изненадани. Вероятно в миналото сте пожелали това, което се случва сега. Целта е да направите избор без емоционални страсти и колебания.
ТЕЛЕЦ – Възможни са предложения от разнообразен характер. Добре е да успеете да съзрете многопластовата информация, тя засяга много аспекти от живота – практическа реализация на целите, както и неочаквани чувствени прояви.
БЛИЗНАЦИ – Вашият устрем може да бъде пренасочен. Останете балансирани в мислите и поведението. Възможни са повишени желания или завишени критерии към околните. В края на периода е добре да си дадете почивка и в същото време да не попаднете в застой.
РАК – Вдъхновете се от нови идеи и цели. Вътрешната ви мотивация се нуждае от повече творчество и креативност. Можете да промените моделите на мислене и да получите желани резултати. Впечатлителни сте, използвайте емоционалните си настроения в своя полза.
ЛЪВ – Вашата кондиция е завидна, стига да не се разпилявате в много посоки. Можете да постигнете конкретни цели, както и да получите вълнуващи предложения. Пътуванията могат да се окажат благоприятни, важно е каква компания ще си изберете.
ДЕВА – Възможни са емоционални настроения, породени от неочаквани обстоятелства. Настроени сте романтично и вероятно ще търсите приятни изживявания. Нещо от миналото ще ви напомни за себе си. Анализирайте промените и ще разберете в какво сте напреднали.
ВЕЗНИ – Колебания са възможни под натиска на емоционална среда. Търсите удоволствие от всяко начинание, но ви е нужна и самодисциплина. Ако усетите нервност или напрежение, погрижете се за добър сън и приятна компания. Ще помогнете на някого и на себе си.
СКОРПИОН – Имате възможност да изживеете забравени емоции. Страхове от минали преживявания са отражение на известна нерешителност. Моментите се повтарят, за да можете да ги овладеете. Така ще продължите напред и ще имате успех в нови начинания.
СТРЕЛЕЦ – Нужен ви е нов поглед или по-широка гледна точка. Не се поддавайте на масови настроения поради емоционална привързаност. Ще бъдете адаптивни и творчески, търсете нови идеи и общувайте с хора, които са склонни да рискуват и вярват.
КОЗИРОГ – Практическата ви насоченост ще даде резултати. Възможни са емоционални преживявания от неочаквани събития. Променете средствата, без да подменяте целите. Може да ви се наложи да се грижите за някого. Ще има преориентация, която засяга само вас.
ВОДОЛЕЙ – Времето ви носи разнообразни емоционални и чувствени състояния. Възможни са непредвидени обстоятелства или ситуации, които не зависят от вас. Поемете контрол над собствените си мисли и приемете различията на другите.
РИБИ – Възможни са повтарящи се емоционални състояния, които се дължат на външни влияния. Опитайте се да реагирате адекватно и да изчистите ненужни страхове и модели на реагиране. Моментите са добри за нови усещания и нови стъпки към желана цел.

Даниела Ангелова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*