Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

16.7.-23.7.2013 г.
Фаза на Луната: Растяща луна
Времето е подходящо за балансиране на желанията и възможностите. Правете стъпки към целите без излишна емоция. Цвят: бял в комбинация с други цветове. Кристал: карнеол – вдъхва кураж и увереност.

ОВЕН: Можете да разгърнете личните си умения. Вложете творчество във всяко начинание. Изчистете недоразумения с околните и бъдете себе си. Ще ви се отдаде възможност за успех при неочаквани обстоятелства.
ТЕЛЕЦ: Проявете търпение към хора от близкото ви обкръжение. Разчитайте на уменията си и бъдете позитивни. Възможни са неочаквани страсти, които трябва да балансирате. Емоцията не трябва да е водеща.
БЛИЗНАЦИ: Позволете си почивка, за да се концентрирате в целите. Възможни са силни преживявания, които са скрити у вас. Подходете внимателно към всяко обстоятелство. Следвайте дългосрочни цели.
РАК: Възможни са провокативни обстоятелства или взаимоотношения. Бъдете верни на себе си и овладявайте емоционални изблици. Избягвайте масови сбирки или прояви на масова агресия.
ЛЪВ: Не се колебайте да проявите чувствителност и разбиране. Вашите желания са водещи в отношенията, но бъдете тактични и умерени. Възможни са необичайни обстоятелства, които отварят врата към успеха.
ДЕВА: Времето отключва забравени емоции или подтиснати чувства. Те са индикатор на вашите желания и възможности. Преценявайте разумно нещата и се откажете от страсти, които работят против вас.
ВЕЗНИ: Не се прехласвайте по масови емоции. Търсете собствените си потребности в личните си възможности. Не подтискайте импулсите на творчество и красота. Те ще бъдат особено силни и дори натрапчиви.
СКОРПИОН: Възможни са неочаквани изблици на недоволство и удовлетвореност. Нужно е да се концентрирате във вътрешните си потребности и да намерите външен еквивалент. Има синхронност.
СТРЕЛЕЦ: Приемете някаква невъзможност като предизвикателство към себе си. Имате скрит потенциал, който да реализирате. Овладейте бурните емоции и ще възникне творческа мисъл. Именно това носи успех.
КОЗИРОГ: Обстоятелствата работят във ваша полза, независимо как ви изглежда. В обичайна среда или обстановка ще забележите известни страсти. Чрез околните можете да проявите себе си, само наблюдавайте.
ВОДОЛЕЙ: Възможни са външни влияния, на които реагирате импулсивно. Овладейте собствените си емоции и желанието да бъдете в група. Независимостта не е да си сам, а е в цялото, запазвайки индивидуалността.
РИБИ: Не се предоверявайте от страх или прекомерни желания. Можете да получите необходимото, като проявите чувство за увереност и баланс. Каквото търсите, това и ще изберете. Творете със замах и вярвайте.

Даниела Ангелова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*