Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

13.8. – 20.8.2013 г.
Фаза на Луната: Растяща Луна
Времето е показателно по отношение на емоции и настроения. Отдавайте вниманието си на положителни чувства и мисли. И те ще се удвоят и разширят. Цвят в бяло ще излъчва чистота. Кристал: розов кварц – придава мека увереност.

ОВЕН – Не се подвеждайте по отминали емоции. Всеки момент е нов и уникален, разчитайте посланията на чувствата си. Откриват се нови възможности за неосъществени идеи. Опитайте се да нямате очаквания, за да уловите поривите на сърцето. Задръжте ентусиазма и се учете на нови неща.
ТЕЛЕЦ – Периодът ще е преходен. От вас зависи как ще преминете през него –плавно или стресиращо. Известни очаквания могат да породят и разочарования. Ще имате възможност за постигане на планове или проекти по доста необичаен начин. Отворете си очите и съзнанието широко.
БЛИЗНАЦИ – Вие сте в синхрон с външните обстоятелства. Това ви дава предимство да печелите необходими дивиденти. Бъдете също така концентрирани и вътрешно. Защото чувствата ви ще бъдат показателни за представите, които имате. Възможни са непредвидени промени и забравени емоции.
РАК – Вашата последователност е инстинктивна. Опитайте се да овладеете настроенията, които ще са бързо преминаващи. Но те могат да оставят трайни последствия в общуването. Добре е да проявите съчувствие спрямо себе си и да промените гледната си точка. Времето е много подходящо за това.
ЛЪВ – Вашата воля може да бъде във ваша полза или вреда. Добре е да преценявате ситуациите обективно. В отношенията и общуването са възможни променливи емоции. Възвръщане на минали обстоятелства поради неизчезнала причина. Това, което сте пожелали, е вероятно да се случва сега.
ДЕВА – Възможно е да почувствате силна потребност от промяна. Това може да означава, че трябва да сте гъвкави и адаптивни. Обърнете внимание на нещата, които обичате да правите, и ги правете. Концентрирайте се в положителни мисли, заобиколете се с красиви неща и позитивни хора.
ВЕЗНИ – Може да настъпят резки промени в действията и намеренията ви. Това няма да бъде изненадващо, тъй като моментът е подготвян отдавна. Както и да ви се струват обстоятелствата, ще се наложи да постъпите различно. Неизживян момент или събитие ще внесе желан напредък.
СКОРПИОН – Възможно е да усетите силна връзка по отношение на определени хора и ситуации. Това може да се изразява и като привличане, и като отблъскване, нека не ви е странно. Не си налагайте неща, които не желаете, а са плод на минали разбирания. Изчиствате стари навици и представи.
СТРЕЛЕЦ – Ще имате възможност да приложите опитност и знания в конкретна ситуация. Няма да липсват предизвикателства към чувствителната ви природа. На какво ще отдадете значение, вие решавате. Както приемате света – така и той ще ви приема. В този период това е силно валидно.
КОЗИРОГ – Ангажименти ще се сипят от различни сфери. Възможно е да имате желание за пълна почивка, макар и кратка. Ако можете, си я осигурете. Нужно ви е пространство, за да осмислите някаква действителност. Механичните прояви няма да ви носят удовлетворение. Навиците ви се подменят.
ВОДОЛЕЙ – Може да се наложи да изчакате с очакваното. Вътрешно напрежение е възможно поради външни фактори. Каквото и да зависи от вас, то ще променя своето съотношение. Колкото по-адаптивни сте, толкова повече шансове възникват. Общувайте с лекота и не настоявайте на своето.
РИБИ – Възможни са чувства на възмущение поради личната ви обострена чувствителност. Праговете на търпение са преминали в нетърпимост. Имате шансове за лична удовлетвореност, ако не търсите постоянно разбиране. През тези дни ще можете да разберете себе си и чувствата си.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*