Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

27 август – 3 септември 2013 г.
Фаза на Луната: Намаляваща
Времето е добро за умерена физическа активност и подобряване на здравето. Подходящо е за лечение на хронични и възпалителни процеси. Цветове в сребристо и гълъбово сиво могат да урегулират емоционалната нестабилност. Кристал: малахит – подобрява кръообръщението.

ОВЕН – Възможно е да усещате променливост от всякакъв характер. Овладявайте негативните мисловни модели, за да бъдете активни и целеустремени. Помощ ще се появи в неочакван вид или съвсем неочаквано за вас. Почивайте емоционално и бъдете физически активни.
ТЕЛЕЦ – Възможни са изненадващи мисловни нагласи, които не бива да влияят върху поведението ви. Концентирайте се върху целта или намерението, поддържайте баланса на увереност. Не се отдавайте на емоции, които ви вредят и психически, и физически. Практикувайте нещо научено.
БЛИЗНАЦИ – Може да се окажете в силна позиция на мисловна настройка и идейност. Важно е да отсеете какво и доколко може да се реализира. Възможни са непредвидени спънки, но и помощ от там, където изобщо не очаквате. Планирайте прецизно, докато си почивате. Не прибързвайте.
РАК – Вашата практическа насоченост ще поеме в друга посока. Възможни са промени от всякакъв характер, които са наложителни и за добро. Ще ви се изясни нещо, което сте пропускали от много време. Чрез другите ще можете да съзрете и нещо в себе си. Сега е моментът да го промените.
ЛЪВ – Възможна е емоционална неустойчивост и преумора. Рутината може да ви се стори убийствена. Ще имате желание да постигате цели, но трудно ще се концентрирате в една. Чувствителността ви може да се изостри от непредвидени случки или обстоятелства. Не можете да контролирате промените.
ДЕВА – Вашата силна стратегия е да останете практически активни. В мислите си е възможно да се редуват съмнение и нерешителност, възмущение и въодушевление. От вас зависи на какво отдавате внимание, но е добре да сте съсредоточени в собствените си чувства. Можете да научите нови неща.
ВЕЗНИ – Склонността ви да сте солидарни ще ви разкрие в каква степен грешите. Чувството ви за справедливост също ще е високо, което може да породи ненужни спорове или конфликти. Добре е да се отдадете на своите си цели и постъпки. Погрижете се за емоционалното си равновесие и комфорт.
СКОРПИОН – Може да имате чувството, че времето не ви стига. Това усещане се дължи на мисловната ви настройка, която е променлива. Чувствата нямат време да се проявят, за да усетите наистина какво чувствате. Възможно е да се почувствате уморени, затова се погрижете за здравето си.
СТРЕЛЕЦ – Вашата целенасоченост може да е нарушена поради известни чужди обстоятелства. Дали участвате пряко или косвено, няма да е от особено значение. Можете да промените своите мисловни навици, за да постигнете емоционално равновесие. Важно е да постигате баланс.
КОЗИРОГ – Независимо от другите, нужно е да сте в собствена кондиция. Потърсете в своите чувства какво ви доставя удоволствие и го правете. Възможно е да се отдавате прекалено на потребностите на друг. Преценете спокойно в какво състояние се намирате и какво да промените.
ВОДОЛЕЙ – Възможно е да се носите по течението на обстоятелствата. Недоверието или страховете ви пречат да постигнете целите. Ако сте започнали някакви проекти, вероятно е да имате спънки или забавяне. Това е с цел да преразгледате проектите си и да съзреде неочаквана възможност.
РИБИ – Вашата емоционалност е на степени, което може да се дължи на психическа или физическа преумора. Задължително си осигурете почивка, ако се налага да вземате важни решения и да пристъпите към промени. Мисловната ви нагласа е твърде неустойчива и затова се доверете на силната си сетивност.

Даниела Ангелова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*