Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

28.10.-4.11.2014 г.
Фаза на луната: Растяща във Водолей
Времето е подходящо за установяване на цели, хрумвания и планове. Да се търси сътрудничество и креативност. Могат да се довършат преговори и планирани дейности.
Цвят: светлосин – вдъхва яснота и спокойствие
Кристал: опал – дава сили и устрем

ОВЕН – Можете да довършите започнати дела. Търсете партньорство и взаимно разбиране. Ще прозрете истини и ще можете да наложите своя идея или чувство. Изненади са възможни в любовната и приятелската сфери. Неочакваност в края на периода.
ТЕЛЕЦ – Възможна е възвръщаемост на ситуация и чувства. Подкрепете собствените си усилия в посока на успеваемост. Търсете сътрудничество и бъдете гъвкави, когато обстоятелствата го налагат. Ще намерите жадувано партньорство или приятелство по необичаен начин.
БЛИЗНАЦИ – Общуването ще ви подскаже промените. Можете да довършите планирани дейности. Бъдете подготвени за промени в деловата сфера, както и приятелските отношения.  Ще успеете да получите очаквана подкрепа или отношение. Любовта ще ви донесе конкретна яснота.
РАК – Вашите желания могат да се реализират. Ориентирайте се към себе си, осъзнавайте своите потребности. Възможни са преориентация в главни житейски цели. Не бързайте с изводи или убеждения, останете достатъчно отворени за нови шансове и приятелства.
ЛЪВ – Взаимоотношенията ви ще бъдат променливи. Настроения и съмнения могат да ви спъват в реализацията. Потърсете нечие приятелско мнение, но решенията вземете сами. Възможни са изненадващи съдружия или любовни отношения. Внезапност, особено в края на периода.
ДЕВА – Вашите мисли водят в конкретна посока. Бъдете адаптивни и отворени към всякакви новости. Приятелската сфера и контактите ще ви подскажат какво да промените. Някои цели ще получат адекватна подкрепа и ще имате успех. Здравето ви е важно, погрижете се.
ВЕЗНИ – Търсете взаимовръзки от миналото и приятелско общуване. Възможни са изненадващи събития и трябва да реагирате спокойно. Прозрения или новина ще ви разкрият нещо важно за вашите планове. Търсете и общувайте с близки хора и сходни интереси.
СКОРПИОН – Нарушете традицията и се доверете на интуицията си. Търсете подходящи условия за своите планове и цели. Изненадите ще ви помогнат да довършите желания или дейност. Успех и предложения могат да ви изненадат и променят настоящето ви.
СТРЕЛЕЦ – Очакваните резултати могат да бъдат пречка за новости. Доверете се на факти от миналото и променете условия или договорки. Сега е момента да бъдете активни в посока на научаване на нови неща, да срещате нови хора и да превземате нови хоризонти.
КОЗИРОГ – Възможни са дребни неуредици, които обаче да ви изнервят. Бъдете гъвкави и настоятелни за своите желания и цели. Времето ви предлага и приятелства от миналото, които да приемете. Добре е да сътрудничите на себе си, да добиете ясна визия за чувствата си.
ВОДОЛЕЙ – Промени в отношенията ще ви изяснят дадено положение. Обърнете внимание на желанията си, намерете им излаз, не се затваряйте. Общуването, любовта и приятелите са вашите ценни и незаменими партньорства. Позволете си свободата да се свържете с тях.
РИБИ – Вашето вдъхновение е залог и гаранция за действия. Не търсете сигурност в очакваното, а в неочакваните промени. Всяко обстоятелство може да работи във ваша полза. Важно е да знаете какво точно искате и да бъдете отворени за всички възможности.

Даниела Ангелова, астролог
За лични прогнози и обучение: 0893 988163

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*