Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
18.11. – 25.11.2014 г.
Фаза на Луната: Новолуние в Скорпион
Времето е добро за целенасочена активност и конструктивно мислене. Повишена чувствителност и тънък усет. Емоционално е добре да се внимава, възможни са крайни състояния. Общуването и любовта ще са водещи.
Цвят: златисто кафяво – вдъхва спокойствие и увереност
Кристал: лунен камък – балансира емоция и ум

ОВЕН – Трябва да се концентрирате в целта без отклонения. Възможни са завишени емоционални притеснения. Общуването и приятелската сфера ще бъдат водещи. Времето е добро за повече контакти и срещи, за търсене на сродни души и интереси. Към края на периода – и за повече активност.
ТЕЛЕЦ – При вас има повече активност в приятелската сфера. Трябва да наблегнете на деловите задачи. Можете да постигнете успех в начинание, което отдавна желаете. Търсете подкрепа, бъдете ясни и ще намерите подходящите условия, средства и хора.
БЛИЗНАЦИ – Възможни са повторения на условия, бъдете конкретни и наблюдателни. Можете да предприемете стъпки в деловата сфера и да предоговаряте. Приятелството и любовта ще спомогнат за повече увереност. Бъдете емоционално уравновесени и търпеливи.
РАК – Вашите планове могат да се подредят по неочакван начин. Повишени емоции са възможни покрай близки и приятели. Можете да постигнете своя цел от миналото, като намерите и подходящата среда. Изненади могат да се очакват в деловата сфера, както и новини, пътувания.
ЛЪВ – Правете планове за краткосрочни цели и бъдете активни. Можете да се занимаете с договори, споразумения и въобще делови ангажименти. Не пренебрегвайте любовта и приятелите си. Ако сте изнервени, се погрижете за баланса и равновесието си.
ДЕВА – Вашата практичност може да се размие в расейвайне. Трудно ще следвате набелязаните цели. Любовта, чувствата и емоционалното състояние ще бъдат водещи и ще отнемат вниманието ви. Балансирайте се, използвайте своята опитност и внесете нещо ново.
ВЕЗНИ – Търсете среда, в която се чувствате емоционално добре. Можете да преодолеете негативните мисли и да приложите опитност. Имате шансове за личностно развитие и успех в области, които харесвате. В любовта и партньорските отношения има променливост, изненади.
СКОРПИОН – Може да има напрежение, но времето ви дава големи шансове. Вашите намерения и действия от миналото могат да се реализират. Имате възможност за успешна делова дейност и приоритети. Бъдете активни и уверени, не се съмнявайте в стъпките. Любовни емоции, срещи, запознанства.
СТРЕЛЕЦ – Всичките ви действия ще бъдат подплатени с опитност. Можете да преобразувате всеки негатив в своя полза. Ще имате придобивки от минали усилия. Любовта и приятелството са приоритетни и силно водещ мотив. Възможни са срещи с хора от миналото, преориентация и новини.
КОЗИРОГ – Силен психически период за вас. Трябва да наредите краткосрочните си цели и намерения. Можете да постигнете всичко, към което се стремите. Овладявайте напрежението и бъдете уверени в настоящето. Активността е водеща и затова я съчетайте с любовта и приятелството.
ВОДОЛЕЙ – Трудности може да има в общуването и партньорските отношения. Времето дава възможност за яснота и правила, които са необходими. Можете да имате успехи от минали усилия в определена област. Любовта и приятелската сфера са главен приоритет. Анализирайте някои от спомените си.
РИБИ – Вашите цели и намерения трябва да бъдат изчистени. Активността ви е разпиляна, а концентрацията – фиксирана. Бъдете по-адаптивни, използвайте сетивността си. Някои емоции могат да възникнат изненадващо от повтарящи се мисли, както и от провокативни хора.

Даниела Ангелова, астролог
За лични прогнози и обучение: 0893988163

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*