Седмичен хороскоп – специално за читателите на „Приятел“

9.12 – 16.12.2014 г.
ФАЗА НА ЛУНАТА: Намаляваща Луна в Дева
Времето е подходящо за намаляване на активността, за анализ на постигнатото. Възможности за реализиране на умения и занаяти, за обучение, изпити, работа. Пазете се от прекалена самоувереност, зачитайте потребностите на другите. Новини, пътувания, изненади, направете си самооценка.
ЦВЯТ: сиво, графит – спомага за неутрална обективност
КРИСТАЛ: розов кварц – насърчава сърдечността и приятелството

ОВЕН – Времето ви дава повече свобода на действие и независимост. Преценявайте добре обстановката и средата, в която се намирате. Любовта и приятелството ще ви радват, можете да разчитате на подкрепа. Разнообразен период с нови срещи, контакти и запознанства. Намерете време за лично спокойствие.
ТЕЛЕЦ – Имате възможност за постигане на нестандартни решения. Имате добра преценка за нещата и постигнатото. Въздържайте се от прибързаност, нервност и неподходящи емоции. Смяна на средата или условията, уговорка или обещание може да ви притеснят. Бъдете гъвкави и адаптивни.
БЛИЗНАЦИ – Вашата интуитивност може да спомогне за постигане на желаното. Бъдете изключително толерантни, но ясни и конкретни в общуването. Можете да приложите знания и опит, както и да търсите себеподобни и сходни интереси. Любовта и партньорските отношения са на преден план.
РАК – Намерете начин да проявите разумно емоцията си. Нетърпението или вътрешно напрежение може да ви попречи в общуването. Неочаквани промени в приятелската сфера и любовта. Можете да приложите на практика лични умения, гледна точка и планове, особено в деловата сфера. Преговаряйте смело.
ЛЪВ – Може да преминете през емоционални състояния, които да ви изнервят. Плановете няма да вървят както се очаква, някои неща не зависят от вас. Ще бъдете насочени в любовта и партньорските връзки. Бъдете търпеливи за някои желания и търсете подходящите условия за тяхното осъществяване. Приложете лични умения.
ДЕВА – Важно е да не изпадате в мнителни емоционални настроения. Имате възможност за промени в плановете, смяна на приоритети. Имате шанс за нови запознанства, нова работа и нови връзки. Не проявявайте претенции към някого, а просто наложете тихо свои правила и норми.
ВЕЗНИ – Лесно се впечатлявате и сте склонни да преувеличавате. Времето ви дава възможност да пренаредите своите планове. Имате повече свобода да променяте и да бъдете адаптивни. Приложете всяко свое умение и знание както в работата, така и в общуването. Не драматизирайте излишно в любовта.
СКОРПИОН – Склонни сте към забавления и приятелски срещи. Трябва да овладеете емоционалните си настроения или страхове. Прекалено сте натоварени психически и затова си осигурете здравословна почивка. Може да се чувствате обидени, което се отразява и на общуването ви. Силна интуиция, трудно общуване, пътуване.
СТРЕЛЕЦ – Вие сте в период на подем и реализация. Бъдете достатъчно уверени и търпеливи, следвайте набелязаното. Не са изключени промени в плановете, нетърпение и емоционални изблици на моменти. Любовта и взаимоотношенията са приоритет. Можете да постигнете желаното в деловата сфера, нова работа.
КОЗИРОГ – Трудно ще се съсредоточите в едно нещо, разпиляност. Имате нужда от повече свобода или лична независимост, което сега е възможно. Можете да подходите нетрадиционно и дори ирационално, доверете се на личните си потребности и опит. Търсете комуникация с хора, които ви харесват, приемат и обичат.
ВОДОЛЕЙ – Имате възможност за нова активност и повече независимост. Макар някои неща да не зависят от вас, можете да приложите доста остроумие и житейски опит. Любовта и приятелските отношения ще бъдат на преден план. Сега можете да общувате на ново и различно ниво. Повече забавления и радост.
РИБИ – Намалете емоционалното темпо и бъдете търпеливи. Не променяйте важните неща, а само средствата за постигането им. Другите може да ви натрапват своето мнение или страхове, останете верни на себе си. Можете да промените договори или обещания, да започнете нови преговори, да постигнете желана цел.

Даниела Ангелова, астролог

За лични прогнози и обучение: 0893 988163

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*