Седмичен хороскоп – специално за читателите на „Приятел“

2015 г. Съединението прави силата!
06.1. –13.01.2015 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние в Рак
Емоцията може да вземе връх над разумната интуиция. Добре е да се наложи самоконтрол и да се овладяват прибързани реакции. Възможност за нестандартни решения и приложение на знания и умения. Пазете се от капризи и обидчивост.
Цвят: графит- уравновесява и заземява
Кристал: зелен опал –прояснява и концентрира

ОВЕН – Можете да предприемете конкретни стъпки към целите. Бъдете уверени и активни без излишни емоционални драми. Ще съумеете да приложите минал опит в ново начинание. Погрижете се за здравето си, като проявите далновидност и увереност в усилията. Удачни дни за действие.
ТЕЛЕЦ – Проява на разсеяност или каприз може да ви развали настроението. Използвайте дните за реализиране на планове и проекти, свързване с хора. Можете да имате късмет в различни ситуации или обстоятелства, затова се подгответе с информация и опит.
БЛИЗНАЦИ – Вероятност за успехи там, където сте набелязали целта. Променливи настроения или неувереност могат да ви провалят отношенията. Възможни са пречки от социален характер, които обаче да използвате умело за свой интерес. Нужна ви е спокойна преценка.
РАК – Възможности за получаване на дивиденти от работа или проект в миналото. Пазете се от бурни емоционални действия и особено изказвания, обещания. Дните са добри да работите върху собствените си усещания и страхове. Неочаквани обстоятелства работят във ваша полза.
ЛЪВ – Можете да реализирате конкретна цел, стига да бъдете достатъчно наблюдателни. Изчакайте подходящ момент, които ще дойде неочаквано. Обърнете внимание на взаимоотношенията си, вашата емоционалност може да породи конфликти. Има някаква промяна в обстановката.
ДЕВА – Вашите дела могат да се придвижат лесно в края на периода. Емоционални сте и лесно докачливи. Проявете търпение и повече разумност. Има известни повторения от миналото в преживяванията ви, анализирайте ги. Новости се задават на хоризонта.
ВЕЗНИ – Вашата наблюдателност ще спомогне да разберете промените. Настъпват известни колебания или несигурност в близкото обкръжение. Обърнете внимание на важните за вас неща, както в деловата, така и в личната си сфера. Не пренебрегвайте малките спънки и постижения.
СКОРПИОН – Привидност, която отключва вашата силна емоционалност. Обърнете внимание на какво се доверявате, тъй като сте впечатлителни през тези дни. Ще намерите вярно решение на въпрос, който отдавна ви тормози. Общуването с приятели ще ви се отрази добре.
СТРЕЛЕЦ – Вашето време настъпва и ще продължи около година и нещо. Имате възможности за ново начало още сега, като поддържате целите и постоянството си. Емоционални сте и може да прибързате в нещата и взаимоотношенията, бъдете внимателни и много отговорни за реакцията си.
КОЗИРОГ – Наложително е да бъдете уверени за настоящето си. Планирайте внимателно и не се притеснявайте за чуждите грижи. Склонни сте да проявявате емоционална близост, която обаче да ви натовари психически. Общувайте с приятели и хора, които ви обичат, разбират и ви вярват.
ВОДОЛЕЙ – Трудно ще се установите в емоционален план. Известна обърканост и напрежение породени от социален характер. Дните ви предлагат достатъчно възможности и подкрепа, както за планове, така и за партньорство и връзки. Опитайте се да бъдете уверени в собствените си сили.
РИБИ – Имате шанс да установите трайно приятелство или връзка. В същото време сте емоционално нетърпеливи и дори изнервени. Останете верни на себе си и не си създавайте излишни драми. Нещо от миналото се възвръща и трябва да го премислите и осъзнаете напълно. Имате и ново начало.

Даниела Ангелова, астролог

За лични прогнози и обучение: 0893 988163

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*