Солидна агитка ще подкрепя футболистите в дуела с „Кюстендил“

Стадионът в Перник

В последния им мач от баражите за попълване на Югозападната „В“ група наесен футболистите на „Рилски спортист” ще бъдат подкрепяни от солидна агитка. Самоковци излизат срещу ФК „Кюстендил“ в сряда /11 юни/ от 18 ч. на Стадиона на мира в Перник, като победителят от мача се класира в третия ешелон. Другата двойка е „Чико“ (с. Бяга, Пазарджишко) срещу „Конелиано“ (Герман).
Запалянковците нямат търпение да видят своите любимци в трета дивизия и за целта ще атакуват масово с автомобили миньорския град.
От фенклуба „Рилски орел” вече съобщиха, че е организиран безплатен превоз. Автобусът ще тръгне на 11 юни в 14 ч. от Голямата чешма.
В селекцията, водена от Николай Вуков, няма проблемни играчи, след като изпитващите леки болки през последните дни Росен Пътников и Красимир Гьорев вече са възстановени.
В тима от Града под Хисарлъка пък, който стана победител в област Кюстендил след 4:2 с дузпи над „Левски“ (Кочериново), не личат имена на доказани играчи, но амбициите на клуба са големи.
Регламентът на БФС за заключителните двубои от баражите предвижда при равенство в редовното време да не се играят две продължения по 15 минути, а направо да се пристъпи към изпълнение на 11-метрови наказателни удари.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*