ТВ 7 ще излъчи на живо дербито с „Балкан“ в неделя

„Рилски спортист“ се изправя срещу „Балкан“ в най-интересния мач от 21-ия кръг на Националната баскетболна лига. Двубоят е в неделя, 23 март, от 18 ч. в залата в Ботевград и ще бъде излъчен пряко в ефира на ТВ 7. Букмейкър № 1 в света Sportingbet очаква висока резултатност по време на срещата, като границата на отбелязаните точки от двата отбора е 163.5 т.
До момента двата състава се срещнаха общо три пъти през сезона, като в два от случаите с успеха се поздравиха „зелените“. Най-важната победа обаче бе на сметката на самоковци – в турнира за националната купа в началото на март. Тогава нашите момчета надиграха съперника в спора за 3-ото място и завоюваха бронзовите медали в престижната надпревара.
Домакините се намират в страхотна форма и това ясно си личи от резултатите им в последния месец. Подопечните на Александър Тодоров са спечелили пет от последните си шест шампионатни срещи, включително гръмкото 92:72 над „Левски“ в последния кръг.
По-сериозна роля в сблъсъка с ботевградчани се очаква да играе най-новото попълнение на „Рилски“ Джъстин Грей. 29-годишният гард вече направи официалния си дебют с бялата фланелка в дуела с „Берое“, когато се появи като резерва и записа 11 минути на паркета. Сега американецът се надява да получи повече игрово време и да покаже, че не случайно му е гласувано доверие от ръководството на отбора.
В „Рилски спортист“ се надяват играчите на „Балкан“ да бъдат поуморени за мача в неделя, тъй като в четвъртък вечерта Иван Лилов и компания играха дерби с „Левски“ от поредния кръг на Балканската лига.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*