Тежки битки очакват футболистите в следващите няколко кръга

Кошмарна програма очаква футболистите на “Рилски спортист” в следващите 6 кръга в Югозападната “В” група. Възпитаниците на Николай Вуков ще се срещнат с отбори все от първата половина на таблицата: “Сливнишки герой”, “Пирин” /Бл/, “Оборище” /Панагюрище/, “Струмска слава” /Радомир/ и “Марек”. Единственият по-лек двубой се очертава да бъде този с “Места” /Хаджидимово/ на 26 май.
За предстоящия тежък сблъсък със “Сливнишки герой” в неделя /21 април/ от 16 ч. на ст. “Искър” тимът ни няма сериозни проблеми. Под въпрос за мача със състава от Сливница остават единствено лекуващият дълго време травма в рамото бек Ивайло Иванов и централният защитник Росен Пътников, който получи разтежение преди две седмици.
По всяка вероятност атаката ще води младокът Георги Митров, подпомаган от по-задни позиции от опитните Васил Киров, Иван Гемеджиев, Никола Бойчев и Ивайло Захариев-Пиф.
Нашите на всяка цена се нуждаят от 3-те точки, тъй като прекият им конкурент за оставане в групата – “Септември”, има наглед леко домакинство на 11-ия в подреждането – “Перун” /Кресна/.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*