Трима играчи пропускат дербито с „Вихрен“ напролет

Георги Митров /вляво/ ще липсва на отбора срещу тима от Сандански. Снимка: Александър Чавдаров.

След като изнесе целия полусезон без наказания, „Рилски спортист“ понесе накрая тежък удар от Зоналния съвет към БФС. Със спрени права за по 1 мач са трима от ключовите футболисти на „оранжевите“ – вратарят Красимир Гьорев, десният бек Божидар Тодоров-Божката и нападателят Георги Митров-Кеч.
Триото натрупа 5 жълти картона, след като бе декорирано за различни провинения в сблъсъка с „Балкан“ /Варвара/ в последния кръг. Утехата на играчите е, че биха състава от Пазарджишко с 3:2 и така помогнаха на тима си да се изкачи на 12-ото място в класирането от общо 16 отбора в групата.
Тодоров, Гьорев и Митров ще пропуснат домакинството на „Рилецо“ с „Вихрен“ /Сандански/ в първия кръг от пролетния полусезон и треньорският щаб ще трябва да намери достойни техни заместници. Тримата бяха между най-добрите в редиците на самоковци, като с изявите си често събираха аплодисменти от трибуните.
Засега единственият сигурен нов футболист е централният бранител Виктор Младенов, който даде дума на старшията Петър Аджов, че ще започне тренировки с отбора през зимната пауза. Младенов искаше да облече фланелката на отбора още през есента, но записа игрови минути в първенството с „Витоша“ /Бистрица/ и това не му позволи да бъде картотекиран във Футболния съюз.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*