Три медала за ориентировачите на “Соколец” от надпреварата за купа “НСА-Сивен”

Христо Манов. Снимка: архив

Два златни и един сребърен медал спечелиха състезателите на клуб “Соколец” по време на състезанията за купа “НСА-Сивен”, състояли се на 16 и 17 април в покрайнините на Банкя и Владая.
Михаил Михайлов триумфира при мъжете над 35 години. Той даде четвърто време по време на първия старт в средна дистанция, но с отлично представяне ден по-късно даде сборно най-добро време в тази възрастова група. Съотборникът му Антон Гочков се включи само в събота, когато бе седми.
Христо Манов също записа престижен успех в отворения клас. Опитният състезател даде съответно трето и второ време в двата дни, което му бе достатъчно да оглави крайното подреждане в своята категория и да заслужи златния медал. Още двама представители на клуб “Соколец” участваха в първия старт от надпреварата в събота. Тогава Петър Бранков завърши точно зад Манов на четвърто място, докато Лиляна Бранкова бе шеста.
В елитния клас при мъжете Боян Софин продължи да се изявява на ниво и заслужи сребърен медал. Софин бе трети след първия старт, но спечели втория и зае второто място в сборното класиране от двата дни. По-добре по трасето от нашето момче се представи единствено Ивайло Каменаров от “Компас крос” (Русе).
Клубът ни имаше представител и при дамите, където Даниела Жаркова зае шестото място в крайното подреждане при жените над 45 г.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*