Условията в банята – лоши, а цената на билета се увеличава…

Ние сме група социално слаби пенсионери, които посещаваме банята в Белчин бани два пъти в месеца – от 13.30 ч. във вторник. Веднага искаме да кажем, че не сме доволни от увеличението на цената на билета за банята от 2 лв. на 3 лв.
Преди да предприеме такъв ход ръководството на банята би трябвало да обмени опит например с колеги от минералните бани в Кюстендил и Благоевград. Да, в Благоевград е увеличена цената на билета, но това е след направен основен ремонт. И при това пенсионерите се ползват с намаление.
В последно време нашата група посети банята в Белчин бани на 16-и и на 30 януари. Каква беше обстановката? Съблекалнята е като хладилна камера. В къпалнята душовете не работят. Каналите са без решетки, а басейнът – мръсен и със студена вода.
След като в съблекалнята няма парно, не може ли да се пуска поне за по час-два калорифер? Няма как ръководството на банята да има само приходи, без разходи и създадени условия за хигиена.
Ние сме живи хора, които цял живот сме работили, творили и създавали блага. Освен това посещаваме банята групово и ни се полага намаление на цената. При сегашното положение поне 50 % от хората в нашата група ще се откажат да посещават банята.
Ако няма отклик на нашето оплакване ще се обърнем и към други отговорни инстанции.

/Б. Р. Под писмото са се подписали 20 души/

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*