„Ферион“ (Кубратово) идва на лагер в Говедарци

Пореден футболен отбор ще проведе предсезонната си подготовка на обновената спортна база в Говедарци. Това ще стори сега и четвъртодивизионният тим на „Ферион“, който пристига за високопланински лагер утре, 24 юли, и ще остане в полите на Рила до петък, 28 юли.
Отборът от село Кубратово завърши на 17-о място в крайното класиране на Областната група София-столица с равни точки с намиращите се пред него тимове на „Въстаник“ (Войнеговци) и „Казичене“.
Амбициите на клубното ръководство за тази година са още по-високи, а това си пролича и от престижното равенство 2:2, което „Ферион“ постигна на 22 юли в контрола срещу един от най-стабилните отбори в Югозападната Трета лига „Оборище“ (Панагюрище). Мачът се игра пред рекордните за предсезонна проверка от подобно ниво 300 зрители на стадиона в село Кубратово, което има малко над 600 жители. Домакините поведоха чрез Кирил Миланов през първото полувреме, но след почивката панагюрци обърнаха резултата в своя полза. Крайното 2:2 оформи Даниел Каменов в края на срещата.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*