Филип Благоев оглави полицията

Нов началник има Районното управление на полицията в града ни. Главен инспектор Филип Благоев бе официално представен на 28 април пред служителите на управлението от директора на Областната дирекция на МВР старши комисар Георги Григоров. Присъства и зам.-директорът на Областната дирекция Георги Тотков.
Изтъкнато бе, че предстои сериозна работа в един от най-големите и най-тежки райони в областта. Поделението на МВР в Самоков отговаря за реда и сигурността в най-голямата община на Софийска област, където са разположени най-големият град на областта, 24 села, Боровец и други важни курорти и вилни зони.
Филип Благоев е завършил полицейската академия в София и е започнал работа в Самоков през 2005 г. отначало като полицейски инспектор, а скоро след това като оперативен работник в „Криминална полиция”. През 2011 г. става началник на участъка в Седми квартал, а само година по-късно оглавява „Криминална полиция”.
Благоев наследява на отговорния пост Иво Трайков, който временно ръководеше полицейското управление в Самоков, а отскоро е директор на областната „Криминална полиция”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*