Фирма награди чрез томбола трима свои клиенти

Димитър Димитров не крие радостта си от наградата

С томбола отбеляза третата годишнина на третия си магазин „Зарев” ООД. Всички клиенти на фирмата, пазарували минимум за 50 лв. поне в един от магазините от 16 април до 16 август, участваха в томболата.
В петък, на 16 август, в присъствието на адв. Пламен Механджийски, приятели, гости и клиенти, голямата кутия бе разпечатана, бележките разбъркани и Даниел Крушарски изтегли имената на тримата щастливци. Първата награда – слънчев колектор с циркулационна помпа, се падна на Димитър Димитров. Втората награда – циркулационна помпа – заслужи Георги Иванов, а третата – смесителна батерия за кухненско оборудване, ще получи Анна Таинова.
Веднага по телефона бяха потърсени печелившите. Дълъг и интересен разговор бе проведен с Димитров, който по-късно, на място, при получаването на наградата, си призна: „Когато ми се обадиха, в първия момент помислих, че някой си прави шега или че са онези с игрите, дето ти казват, че уж печелиш, а трябва да платиш толкова и толкова… Изобщо не повярвах! За първи път изваждам късмет. Живея в София, но ремонтирам банята и кухнята на родителите си тук, правя и портата, затова и пазарувах от „Зарев”. Тогава едва ли не насила ме накараха да пусна в кутията бележка с името и телефона си. Никога не съм печелил нещо хей така, винаги е ставало само с труд…”
Своеобразната церемония се състоя в магазина на бул. „Македония” 106 /веднага след кръстовището на околовръстното шосе и пътя за Дупница/.
Тук могат да се намерят строителни материали, както и всичко, свързано с изграждането на водопровод и канализация, отоплителни системи, топлоизолация. Ако пък се закупят дърва /дъбови или букови/, фирмата осигурява и транспорта до адреса на клиента в Самоков.
Собствениците на фирмата обещаха следващата година да зарадват отново с томбола своите клиенти.

Надка Вардарова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*