Фирма „Пиринтурист 2000” ще рекламира туризма в региона ни

Turisti RilaДоговор за логистично обезпечаване и организиране на маркетингови дейности, участия в изложби, панаири, туристически борси и др. в изпълнение на проект „Подкрепа за развитие на регионален маркетинг на туристическа дестинация „Самоков – Долна баня – Сапарева баня” бе подписан на 17 септември в Самоков.

Проектът се финансира от Европейския съюз.

Фирма „Пиринтурист 2000” е спечелила обявения конкурс и от нейно име документа парафира изпълнителният й директор Иван Ефтимов. От името на Община Самоков договора подписа кметът Владимир Георгиев.

Самият договор е на стойност 113 018 лв. без ДДС. Крайният срок за изпълнението му е 22 август 2014 г.

Предвижда се участие на трите общини в национални изложения: туристическите борси „Ваканция и спа експо” в София, „Културен туризъм” във Велико Търново, „Уикенд туризъм” в Русе, Фестивала на устойчивия туризъм и здравословното хранене „Зелени дни” в София.

Планира се и участие в авторитетните международни изложения в Берлин /през март/, в Лондон /през ноември/ и в Букурещ.

Кметът Георгиев изрази задоволството си, че са намерени общи допирни точки със съседните общини Долна баня и Сапарева баня за съвместна работа за разширяване на туристическата дейност в региона.

Г-н Ефтимов изтъкна удовлетворението си, че фирмата е спечелила доверието на комисията, провела конкурса, и изрази увереност, че това доверие ще бъде оправдано. Той допълни, че ще работят в синхрон с администрацията и с ръководството на проекта, като ще съдействат за доброто представяне на трите общини в национални и международни туристически изложения.

Евгения Попова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*