Футболистите тръгнаха със загуба в контролите, Аджов се завърна с гол

„Рилски спортист” отстъпи с 1:3 при гостуването си на „Миньор” в Перник на 24 януари в първата си зимна контрола. Самоковци откриха резултата с попадение на завърналия се в тима Костадин Аджов. Таранът показа своята мощ в единоборството с противников защитник, справи се с неговата опека и с хубав удар вкара за 1:0. Мачът вървеше в удобен за нашите момчета ритъм до средата на втората част, когато в игра се появиха някои от дошлите на проби момчета. Тогава последва донякъде и логичен срив в играта на гостите, които инкасираха три гола и загубиха с 1:3.
„Доволен съм от проверката, играта ни вървеше в голяма част от мача. Радвам се, че мога да разчитам на Аджов в предни позиции. Първо, защото той е самоковец, и второ, защото играе със самочувствие, и си личи, че се чувства добре при нас”, коментира наставникът на „Рилски” Воин Войнов. Той добави, че тепърва ще се решава съдбата на двамата футболисти от Кот д`Ивоар и на останалите дошли на проби играчи.
В събота, 27 януари, от 13 ч. „Рилски” гостува на ст. „Локомотив” в столицата на едноименния тим, който е трети във Втора лига. В последния ден на януари – сряда, 31-и, самоковци ще играят и със „Спартак” /Плевен/ в София.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*