Честита Коледа, успешна Нова година!

Уважаеми жители на община Самоков,
Изпращаме една динамична и наситена със събития година. Благодарим на всички вас за гласуваното доверие и подкрепа, за високата оценка на работата ни и за амбицията, с която ни заредихте, за да продължим да работим за Самоков. През изминалата година реализирахме редица благоустройствени проекти, инвестирахме в инфраструктурата. Наложи се да вземем смели решения, за да решим проблеми с дългогодишна давност.
Продължихме да работим по промяната на визията на Самоков и сме сигурни, че вече е видимо, че градът ни става по-чист и по-хубав. Надяваме се, че ще можем да използваме всяка възможност, която ни се предоставя за кандидатстване по европейските програми.
Скъпи съграждани,
Нека посрещнем настъпващите празници с повече вяра и надежда, че ще дойдат по-добри дни. И не забравяйте, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Не спирайте да мечтаете! Понякога, забързани в ежедневието, все по-рядко се сещаме за малките неща, които ни носят радост и удовлетворение. Именно на тях спрете поглед в навечерието на новата година. Просто отсейте ценното и всичко останало оставете в старата година. Живеем във време, в което ни се налага да бързаме, да се надбягваме, за да успеем да достигнем целите си.
Да използваме заедно всички възможности, за да направим Самоков и района ни по-добро място за живеене.
Уважаеми жители на общината, честито Рождество Христово!
Желаем ви една щастлива, успешна и благодатна нова 2016 година!

Владимир Георгиев, кмет на община Самоков
Силвия Стойчева, председател на Общинския съвет

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*