Честита Коледа, щастлива Нова година!

В навечерието на най-хубавия християнски празник – Рождество, искаме да пожелаем най-вече здраве, повече топлина и любов в семействата и нека никога да не губим вярата и надеждата, че утрешния ден ще бъде по-добър от днешния.
Уважаеми съграждани, измина още една година от календара. Обръщайки се назад, всеки прави своя равносметка за това, което е успял да направи, и това, което не е успял. 2012 година остана в историята. Успяхме да реализираме част от амбициите си, а тези, които не успяхме да осъществим, останаха като задачи за следващата. И през следващата година основната ни задача ще бъде да запазим финансовата стабилност на общината и да привлечем свежи средства за реализиране на редица инфраструктурни и благоустройствени намерения. Трудностите, които срещнахме през изминалата година, не ни обезвериха, напротив, амбицираха ни и през следващата година ще продължим да работим за развитието на нашата община. Вярваме, че с положителен заряд и с максимални усилия ние ще успеем да преодолеем катаклизмите, които ни очакват, и да реализираме и най-големите си амбиции.
На прага на новата 2013 година пожелаваме само едно – дано да срещаме по улиците повече усмихнати и доволни хора. Преди 300 години султанът на Османската империя е наричал Самоков щастлив град. Нека отново нашият град да бъде щастлив, а това ще бъде възможно само ако жителите му са щастливи.
Спорна, щастлива, успешна и пълна с положителни емоции нова 2013 година!

Владимир Георгиев – кмет на община Самоков
Ирена Коцева – председател ОбС – Самоков

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*