Читалище „Младост” посрещна коледните празници с двучасов концерт

Над два часа продължи празничният концерт на читалище „Младост”, състоял се на 23 декември в Посетителския център на Национален парк „Рила”.
Както подобава, веселите коледни песнички преобладаваха в изпълненията на децата от музикалната формация „Камбанки”, а поздрави с китарен звън към изпълнилите залата родители и почитатели отправиха и участници в ансамбъл „Акустика” със своя ръководител Христо Христов. Тук бяха и танцьорите на хореографа Станислав Крумов, които разчупиха атмосферата с разнообразни по стил и формации хора. Домакините бяха поздравени и с атрактивни латино танци от момичетата от зумба групата на Яна Василева.


Слово за коледно-новогодишните празници произнесе председателят на читалището Лилия Шуманова. Тя връчи и подаръци на всички, отговорили правилно във викторината.
Накрая децата бяха поздравени за усърдието си през годината и от Дядо Коледа, който им връчи с помощта на Снежанка още подаръци. За малчуганите бяха предназначени и вкусните лакомства от организираната почерпка.
Домакините благодариха за спомоществователството на народния представител Валентин Милушев, който бе сред гостите на проявата, както и на директора на Държавното горско стопанство в града ни инж. Александър Кроснев.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*