Чрез игра може да спечелите двудневна лифт карта в Боровец

До 22 август ще продължи играта, обявена от фирма „Бороспорт” по случай 120-годишнината на Боровец. Всеки, който заведе детето си на вр. Мусала и публикува обща снимка от изкачването на стената на My Borovets във фейсбук, има шанс да спечели двудневна лифт карта за себе си и детето за предстоящия зимен сезон 2016-2017 г. Победителите ще бъдат обявени на 25 август.
На 6 и 7 август – събота и неделя, край хижа „Мусала” ще се чества, както е известно, традиционният Празник на Рила. По този повод за тогава „Бороспорт” намалява цените на билетите за лифтовите съоръжения. Билетът за възрастни за „кабинката” до Ястребец ще бъде 8 лв. /вместо 12 лв./, а талончето за деца /до 12 години/ – 4 лв.
Празникът на Рила води началото си от далечната 1925 г. Очаква се през празничните предстоящи почивни дни хиляди хора – възрастни, младежи и деца, да се изкачат на първенеца на Балканите. Ще бъдат организирани забавни игри и концертна програма. По традиция ще бъдат отличени най-възрастният и най-малкият планинар, както и най-малкият покорител на вр. Мусала.
За участниците в празника, които пък ще останат в Боровец, се предлагат пешеходни турове, скално катерене, планинско колоездене, конна езда, стрелба с лък, забавления във въжения град „Бороландия” и в детския клуб „Бороленд”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*