Програмата за Европейската купа по ски в Боровец

Продължава трескавата подготовка в Боровец за домакинството на състезанието от надпреварата за Европейската купа по ски, което ще се състои на 15 и 16 февруари /събота и неделя/.
Ден по-рано – в петък, на 14 февруари, от 18 ч. ще се състои официалната церемония по откриване на надпреварата. Тогава ще бъде теглен и жребий за стартовите позиции на отделните състезатели в гигантския слалом.
Вечерното тържество ще продължи с музикално шоу с участието на група „Вакали” и танцов ансамбъл „София-6”. Импровизираната сцена ще бъде пред хотел „Рила”.
В събота ще се състои състезанието по гигантски слалом. Сутринта от 10 ч. започва първият манш, а вторият е с начален час 13 ч. Церемонията по награждаването на победителите ще се проведе в същия ден от 18 ч. пред хотел „Рила”. Веднага след това ще бъде теглен жребий за стартовите позиции на слаломистите.
Страстите в съботната вечер ще нажежи победителката в музикалното телевизионно шоу „Х Фактор” Жана Бергендорф, която ще изнесе самостоятелен концерт.
Двата манша на слалома пък ще се проведат съответно от 10 и от 13 ч. в неделя. Победителите ще бъдат наградени след края на турнира на самата финална зона.
По време на двата състезателни дни организаторите обещават на очакваните хиляди гости забавна програма с музика, танци и изпълнение на местни ритуали.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*