Крими, Новини

Крими

Стъкло на товарен автомобил УАЗ и на прозорец на частна къща в Ярлово са били счупени от хвърлени керемиди. Полицейските служители са установили извършителката – И. Т. О. /40 г./. Между нея и възрастния собственик на къщата имало стара вражда. По случая е образувано досъдебно производство.

х х х

Открита е регистрационната табела на мотоциклет, обявена за издирване с „Шенген идентификатор”. Мотоциклетът – с гръцка регистрация, собственост на Е. К. К. от Самоков, е бил спрян на 21 септември в 0.10 ч. на ул. „Цар Борис ІІІ”. Возилото е иззето. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 345 от Наказателния кодекс.

х х х

16-годишен младеж от Продановци е привлечен на 23 септември като обвиняем за държане на наркотици. При проверка в двора на самоковска гимназия у него били намерени 0.44 грама високорискови наркотични вещества и тогава в Районното управление на полицията по случая било образувано досъдебно производство. Младежът сега е обвинен за извършено престъпление по чл. 354 А от Наказателния кодекс. Делото е изпратено на Районната прокуратура в Самоков. Непълнолетният жител на крайградското село ще бъде предаден на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни за съответни възпитателни мерки.

Leave a Reply