Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
02.12. –09.12.2014 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние в Близнаци
Възможностите са в комуникацията и общуването. Погледнете на всяко нещо по нов начин. Разширяване на мирогледа, повече всеобхватност в начинанията. Ограниченията могат да се използват за добро и личен напредък.
Цвят: зелената гама – универсален лечител
Кристал: содалит – спомага духовното прозрение

ОВЕН – Можете да приложите умения, както и да придобиете нови знания. Времето е подходящо за повече общуване, за търсене на реализация. Анализирайте настоящето, конкретизирайте си целите и проучете шансовете. Бъдете настоятелни и подготвени за изненади.
ТЕЛЕЦ – Лесно ще преминават настроения и желания. Възможно е да се загубите в емоционални преживявания. Трябва да си изясните всяко намерение и цел. Повече творчество и шега ще ви помогнат. Изненади ще има в общуването и контактите. Можете да преодолеете или задълбаете различията.
БЛИЗНАЦИ – Вероятно е да постигнете желана цел. В комуникацията може да цари неразбиране. Важно е да не изпадате в ненужни спорове и убеждения. Появата на новини ще пренасочи и вниманието ви. Чувствителността ви е висока, затова бъдете внимателни в емоционалните си настроения.
РАК – Добре е да се концентрирате в целите, но не задълбавайте. Времето намества желаните неща. Другите ще се опитват да ви съветват, важно е да знаете своите предпочитания. Изненади от всякакъв характер ще ви съпътстват, затова бъдете емоционално устойчиви. Пътуване.
ЛЪВ – Вашата устойчивост може да бъде нарушена от нагорещени страсти. Общата обстановка ще ви оказва влияние и на решенията. Променливите възможности могат да ви изнервят. Бъдете гъвкави и се концентрирайте в целите. Анализирайте си настоящето и търсете партньорство.
ДЕВА – Може да сте неочаквано сприхави или нервни. Това временно положение е добре да се организира. Можете да приложите житейски опит, да научите нови неща и да общувате по нов начин. В приятелската сфера има сериозно разместване. Следвайте целите си постоянно.
ВЕЗНИ – Твърде разнообразен емоционален период. Повишени желания, но също и възможности за реализация. Важно е да не прибързвате в мисловните изводи, както и да споделяте повече. Бъдете адаптивни в настоящите условия и ако трябва, пренаредете целите. Неочакваност, изненади.
СКОРПИОН – Възможност за установяване на трайни условия. Може да се чувствате разпилени, неорганизирани и напрегнати. Времето ви дава повече свобода на действие, спомнете си успешните житейски моменти. Много е важно да си дадете сметка за постигнатото и да му се зарадвате.
СТРЕЛЕЦ – В силен период сте, можете да преобърнете всяка гледна точка. Използвайте времето за определяне на важните цели и приоритети. Приятелската и деловата сфера ще бъдат доста размити, но трябва да намерите границата. Новини, срещи и събития ще повлияват на мислите и настроенията ви.
КОЗИРОГ – Можете да постигнете вътрешно спокойствие и да действате. Или пък да се тревожите и пак да действате. Има значение в какво психологическо състояние действате. Приятелските взаимоотношения, споделянето и намирането на подкрепа са важни през тези дни. Увереност.
ВОДОЛЕЙ – Могат да се отприщят скрити и непроявени страсти. Повишена чувствителност, която влияе върху общата емоционална проява. Повече сетивност, която ще ви помогне в следващите седмици. Възможен неочакван обрат поради настоятелни намерения, новост.
РИБИ – Може да се наложи да се занимавате с емоционалност от миналото. Проявления на неочакваност или внезапност, трябва да сте уверени. Психологическа неувереност или колебания. Възможност за нови усещания и смяна, преориентация на гледната точка и убеждения.

Даниела Ангелова, астролог
За лични прогнози и обучение: 0893 988163

Leave a Reply