Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. Съединението прави силата!
17.2. –24.02.2015 г.
Фаза на Луната: Новолуние в Риби
Променливост в емоционалното и психическо състояние. При всеки ще се отрази различно, но са възможни контрастни настроения. Трябва да се постоянства в набелязаните цели и да се види позитивната страна на живота. Общуване.
Цвят: сребрист – спомага за емоционалното равновесие
Кристал: син халцедон – балансира, изяснява мислите

ОВЕН – Настъпва активен период, който да използвате умело. Възможности за преговори, уточнения, конкретни постъпки. Работоспособни и общителни сте, бъдете също и концентрирани в целите. Новостите ще настъпят бързо и неочаквано след упоритост от ваша страна.
ТЕЛЕЦ – Бъдете съсредоточени в действията си. Шансове за повече общителност и контакти. Насочете се в това, което желаете да постигнете и не се разсейвайте. Търпението ще ви насочи в правилната посока, ако бъдете наблюдателни. Възможни са алтернативни решения.
БЛИЗНАЦИ – Мисълта ви е бърза, но трябва и активно поведение. Имате варианти в деловата сфера без да намесвате емоции. Възможна натовареност и чувство за тежест. Преодолявайте съмненията и бъдете гъвкави. Можете да намерите подходящата среда.
РАК – Променливост в настроенията, но вътрешно активни. Преходният емоционален период ще ви донесе алтернативни средства за решение. Общуване и контакти могат да ви пренасочат в поведението. Психическа устойчивост и увереност е силно необходима.
ЛЪВ – Неочаквани срещи и разговори могат да повлияят върху вашата активност. Добре е да си изясните методите и средствата за целите, както и компромисни варианти. Емоционално се нуждаете от устойчивост и запазване на позитивно отношение. Пътуване, вести, общителност.
ДЕВА – Възможни обрати и финализиране на конкретни цели. Бъдете съсредоточени и активни в контактите и общуването. Свързаност на събития и хора ще ви помогне в постигането. Емоционално е добре да бъдете уравновесени и оптимистични.
ВЕЗНИ – Добре е да намалите очакванията си спрямо околните. Насочени сте твърде силно в поведението им. Обърнете внимание на собствените си мисли, изяснете си желанията. Известна променливост в намеренията или колебания относно реализирането.
СКОРПИОН – През тези дни отминават силните емоции и нестабилно психическо усещане. Бъдете твърдо последователни в целите и променяйте само методите. Възможност за постигане на договореност, независимо дали е във ваша полза. Общувайте с приятни и позитивни хора.
СТРЕЛЕЦ – Имате възможност да планирате следваща активност. Емоционално може да се повлияете от средата и чуждите настроения. Можете да постигнете известна договореност и общи интереси. Контактите са показателни за вашите усилия, продължавайте активността.
КОЗИРОГ – Не позволявайте дребни неуредици или емоции да ви притесняват. Емоционално е добре да се укрепите в самоувереност и да се учите в движение. Можете да наблегнете на хубавата страна на живота. Намерете във всеки аспект положителното и приятното.
ВОДОЛЕЙ – Проверявайте мислите доколко съвпадат с вашето поведение. Психическата ви активност превъзхожда физическата, а това изнервя. Уравновесете си емоциите и желанията. Възможни са делова и лична ангажираност, общувайте позитивно.
РИБИ – Навлизат нови усещания с които трябва да се справите. Много е важно да задържите положителната си оценка и общителност. Пътуване, новини и контакти са в основата на вашите планове и тяхното постигане. Психологическа пренастройка, която да анализирате.

Даниела Ангелова, астролог
За лични прогнози и обучение: 0893 988163

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*