Троен празник в Младежкия дом – начало на дългоочаквания ремонт, рожден ден и лятно парти

Латинка Щъркелова. Снимка: архив

Троен празник събра на 3 август приятели на Младежкия дом. За тази дата бе насрочено поредното парти от лятната програма, което съвпадна с рождения ден на отговорничката на дома Латинка Щъркелова. Тя бе отрупана с цветя от своите гости, които й пожелаха да бъде все така дейна и енергична и чаровната усмивка да не слиза от лицето й.
Атрактивната дама бе още по-въодушевена от началото на дългоочаквания ремонт на Младежкия дом и заедно с младата си помощничка Ния Малчева и ди джей Константин Пенев сътвориха истински празник за присъстващите. Младите участници в проявата бяха разделени на два отбора – „Тигри” и „Лъвове”. Много добре в отговорите си на образователната викторина и на въпросите, свързани с български градове, се изявиха децата от Центъра за настаняване от семеен тип. Тяхната директорка Иванка Соколова бе председател на журито, което бе допълнено от Елизабет Малчева и Делян Василев.
Участниците получиха награди, а всички гости на тройния празник бяха почерпени богато от рожденичката Щъркелова. Накрая се извиха и народни танци. Тъй като поради началото на ремонтните дейности в Младежкия дом празникът бе отвън, на паветата в центъра на града, на хората се хванаха дори и случайни минувачи. Други пък се спираха и с интерес и усмивка на лица наблюдаваха неуморните игрохорци.

Силвия Димитрова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*