Фенове на „Миньор” /Перник/ потрошиха самоковския стадион

Лошите новини за „Рилски спортист” от съботния мач с „Миньор” /Перник/, загубен с 0:1, не приключиха само с крайния изход от двубоя.
Около 30-те привърженици на перничани, които подкрепиха своите любимци на стадион „Искър”, побързаха да заличат добрите впечатления от издигнатия по време на мача плакат по повод 139-годишнината от освобождението на България. В края на първото полувреме те опитаха да влязат в саморазправа с гледащите срещата от сектор „В” самоковци, но с цената на много усилия бяха озаптени от присъстващите охранители. Въпреки това перничани си показаха рогата и изпочупиха няколко седалки на иначе кокетния ни стадион.
Въпросите сега са дали от управата на пернишкия клуб ще поемат разходите за нанесените щети и защо гостуващите фенове не пожелаха да бъдат настанени в специално отредения сектор за гости. И още нещо – след като перничани издигнаха патриотичния банер в началото на мача, се питаме – по този откровено хулигански начин ли трябва да показваме родолюбието си или всъщност тези хора имат фалшива представа за обич към България.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*