Барчовски доволен след турнира в Стара Загора

Старши треньорът на “Рилски спортист” Росен Барчовски похвали организацията на турнира за купата на Община Стара Загора. Нашите момчета завършиха втори, на 2 точки от победителя “Лукойл Академик”. Те записаха успех над “Ямбол” с 96:84 и отстъпиха пред “Лукойл” /86:90/ и “Берое” /70:72/.
“Сблъсъкът с “Берое” бе като всички в този турнир – много оспорван. Почти до самия край не се знаеше кой ще спечели, което е много полезно за всички в този етап от подготовката. Генерално погледнато, надпреварата беше много добра и мисля, че бе интересно и за публиката”, коментира Барчовски.
Специалистът отдаде поражението от заралии на преумората и контузените състезатели в тима му.
“В края на мача имахме шанс да победим, но все пак фактът, че имаме четирима основни играчи с контузии /б. а. Йордан Бозов, Симеон Илиев, Върнън Тейлър и Джулиан Норфлийт/, повлия. Травмите им не са тежки, но реших, че се нуждаят от почивка, за да се възстановят. В същото време трябва да поздравя домакините – събрали са доста добри играчи. Имат време за работа – отскоро са заедно и съм сигурен, че ще изградят добър състав. Ще бъдат фактор в първенството”, категоричен бе бившият държавен селекционер.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*