Бихме с 2:0 „Ботев” /Ихт/ в контрола в столицата

Снимка: архив

„Рилски спортист” записа втора победа в контролните срещи преди подновяването на първенството на Югозападната „В” група. Нашите надвиха с 2:0 комшиите от „Ботев” /Ихтиман/ на игрището с изкуствена трева в столичния квартал „Драгалевци” в събота, на 14 февруари.
„Рилски” вкара по един гол в двете полувремена. Точни бяха крилото Доменик Аврамов, отбелязал през първите 45 мин. с плътен удар от наказателното поле, и халфът Ивайло Захариев-Пиф от дузпа през втората част.
Проверката по една или друга причина пропуснаха шестима основни футболисти – Росен Пътников, Иван Иванов, Венцислав Димитров, Виктор Колев, Никола Бойчев и Васил Киров. По всяка вероятност обаче Киров ще е на линия за предстоящия спаринг с дубъла на „Левски” в София, в повторение на сблъсъка от 24 януари. Тогава двата тима завършиха 1:1, като попадението за нашите момчета бе дело на Ив. Захариев.
Това ще бъде и последна контрола за тима ни преди подновяването на шампионата в третия ешелон. На 1 март “Рилски” посреща “Вихрен” /Сандански/ в първи мач от пролетния полусезон.
Междувременно стана ясно, че в тима ни ще акостира и нов вратар. Става въпрос за юношата на „Левски” Стоян Деспотов, който е роден през 1997 г.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*