Боровец отбелязва в неделя Световния ден на снега

Най-старият зимен ски център в България – Боровец, за трети път ще отбележи Световния ден на снега. Проявата е тази неделя /19 януари/, а главната цел е да се привлекат на пистите колкото се може повече деца и родители.
По случай празника вратите на детския снежен парк в сърцето на курорта ще бъдат отворени за най-малките посетители, които ще получат безплатна екипировка и уроци по ски и сноуборд от концесионера на трасетата “Бороспорт”.
Любителите на екстремните спортове пък ще могат да се възползват от обучението и напътствията на екипа от Borosport snow park. В промо-сноу парка най-екстремните момичета в България – Wild Berries, ще обучават желаещите да изпитат тръпката от фристайла. Най-добрите трима във фристайл хепънинга ще получат предметни награди. Фирмени специалисти пък ще ремонтират безплатно ски и сноуборд оборудване.
Програмата в неделния ден предвижда: забавления в детския снежен парк /10-15 ч./, уроци по ски и сноуборд за начинаещи /12-15 ч./, ремонт на ски и сноуборд оборудване /10-14 ч./, екстремни изпълнения и награждаване на най-добрите /14-16 ч./.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*