Дадоха 5 пъти по-висока цена за кафенето в крайречната зона

Вместо за 800 лв. месечно /каквато бе първоначалната цена/, кафенето в новата крайречна зона бе отдадено под наем от Общината петкратно по-скъпо – за 4240 лв. /цените са без ДДС/. Търгът с явно наддаване, състоял се на 18 май, след многократно наддаване бе спечелен от фирма „МигиБел” ЕООД.
Вторият участник в надпреварата – Янко Славчев, спря на сумата от 4160 лв., а третият, фирма „Корект 92” – на 3840 лв. Общо 9 бяха кандидатите за атрактивния обект. При евентуален отказ на класиралия се първи, ще бъде предложено сключване на договор с втория, уточниха междувременно от общинската администрация.
Заведението се намира в западната част на новия парк, в непосредствена близост до Искъра и има тераса над коритото на реката. Застроената площ е 106 кв. м, а мембранната тента към кафенето заема още 163 кв. м.

Можете да харесате

1 Comment

Add yours
  1. 1
    картоф компиров

    това е абсурдна цена за такъв беден и изтормозен град какъвто е самоков.този който е дал тези пари още на първия месец ще се откаже.това е поредният обект в града,който циганите са си заплюли да унищожат и вече го правят!още едно място,което ще приютява безработни и шляещи се роми от махалата,които ще обиждат,кълнат и плюят преминаващите самоковци…
    а сега е крайно време кметът да се поразходи малко близо до училище “петър берон”за да види как рекичката зад него е превърната от ромите в място за изхвърляне на непотребните си мебели-дюшеци,части от автомобили,гуми и т.н плюс вещества със странен мириз и неизвествен произход…

+ Leave a Comment

*