Инж. Петър Георгиев: “Решението за евроквотите е безпринципно!”

Президентът на БК “Рилски спортист” инж. Петър Георгиев окачестви решението за определяне на квотите за Европа като безпринципно.
“Двама души управляват федерацията – Тодор Стойков и Тити Папазов. Те подведоха и други. Според мен има безпринципни хора в Управителния съвет. Макар че в тази ситуация не знам на кой му е до евротурнири. Аз не съм тръгнал да ходя в Европа, не се знае кой ще е жив, няма смисъл да се бием кой ще е трети, кой четвърти”, заяви Георгиев.
“Сега не мога да гарантирам нищо за следващия сезон, идва ми в повече тази ситуация. Като гледам какво се случва – отбор без подрастващи, с безумни пари, които се хвърлят на вятъра… В момента не ми се мисли за баскетбол”, разочарован бе ръководителят на “Рилски”.
Като една от най-големите школи в момента, “Рилски спортист” чака решение и за подрастващите: “Не може да спираме първенството при мъжете, а да разрешим на децата да играят. Като възможност за продължаване останаха месеците юли и август, но и това е неопределено. Федерацията може да намери решение, след като се знае какво се случва. Може да се вземе и класирането от миналата година, ние в “Рилски спортист” сме съгласни на този вариант. Не можем да караме малките да играят в такава усложнена обстановка”, заключи П. Георгиев.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*