Кадетките в група с „Балкан“, „Септември“ и „Шампион“ на финалите

„Рилски спортист“ попадна в една група с „Балкан“, „Шампион 2006“ и „Септември“ /Сф/ на финалите за кадетки до 16 години, които ще се проведат между 3 и 6 юни в столичните зали „Арена Армеец-2“ и НСА. В другия поток пък се събраха отборите на „Монтана“, „Асеновец“, „Черно море Одесос“ и „Левски“.
Първите два тима от всяка група се класират за полуфиналите, а останалите състави ще си оспорват местата от 5-о до 8-о.
В първия кръг самоковки ще се изправят срещу „Балкан“, следват сблъсъци с „Шампион“ и „Септември“. При добро стечение на обстоятелствата и липса на тройна въртележка на момичетата на Красимира Банова ще са им необходими две победи, за да попаднат сред четирите най-добри отбора в страната.
В редовния сезон момичетата ни записаха положителен актив – 9 победи и 5 загуби /в група с „Монтана“, „Черно море“, „Балкан“, „Левски“, „Асеновец“, „Септември“ и „Шампион“/, като не успяха да стигнат до успеха единствено срещу „Шампион“ и „Черно море Одесос“.
На републиканското първенство през миналата година, състояло се в „Арена Самоков“, „Р. спортист“ стигна до второто място и сребърните медали, след като в спора за титлата падна с 50:71 от бъдещия първенец „Черно море Одесос“.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*