Ледената пързалка стартира със софийски грации и заря

Майсторки на кънките от столичния клуб “Ледени искри” ознаменуваха с грациозните си индивидуални изпълнения и с общ танц на 9 декември откриването на новия сезон на ледената пързалка на централния площад “Захарий Зограф”. Чаровните момичета стоплиха стотиците зрители на най-различна възраст в една от първите снежни вечери на града ни за новата зима. Чудесна компания на софиянки направиха мажоретките към зала “Арена Самоков” с художествен ръководител Теменужка Янкова.
“Коледа е чудесен празник за всички нас, но най-вече за децата. Затова нека всички заедно добре да се постараем, за да направим този празник наистина вълшебен”, каза в приветствието си кметът Владимир Георгиев.
С ентусиазъм площадът преброи от 10 до 1 и тогава отведнъж грейна в светлини елхата пред сградата на Общината. После и разкошна заря предизвика възторг у публиката. А минути след официалното откриване най-нетърпеливите вече сложиха кънките…
Площадката ще работи всеки ден от 10 до 19 ч. Може да се пързаляте в следните часове: 10 – 11, 11,30 – 12,30, 13 – 14, 15 – 16, 16,30 – 17,30, 18 – 19 ч. Цената за участници в организирани групи на ученици от общината за вход и наем за кънки е 1 лв., за участници в организирани групи от други общини – 3 лв.; входът за възрастни е 3 лв., а наемът за кънки – 2 лв.; входът за деца и учащи се до 19 г. е 1 лв., а наемът за кънки – също 1 лв.

no images were found

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*