Още 315 лв. за лечението на Калин Иванов от 3 кутии с дарения

Съпричастността и взаимопомощта на самоковци около събирането на средства за Калин Иванов продължава с пълна сила. В началото на седмицата бяха отворени още три от кутиите за дарения в града – в магазин „Криско 2505” /зад сградата на Общината, на ул. „Търговска”/, магазина срещу ПТГ „Никола Вапцаров” и магазин „Всичко по левче” на ул. „Проф. Васил Захариев” № 44. Трите търговски обекта са събрали общо 315.80 лв., като най-много – 160 лв., са дарили клиентите на магазин „Криско 2505”, 90 лв. са от кутията в кв. „Самоково” и 65.80 лв. – от „Всичко по левче”.
„Познаваме Калин, защото той често посещава магазина ни и имаме възможността да комуникираме – наистина е страхотно дете! Много възпитан и лъчезарен, такива хора трябва да бъдат лицата на града ни”, възкликнаха от „Криско 2505”. Те благодариха искрено и от сърце на клиентите, които са били съпричастни към каузата и според възможностите си са се включили в кампанията.
„Не си спомняме Самоков да е бил толкова сплотен в някое начинание”, заключиха служителите на фирмата.
И наистина – дано развръзката по случая, която предстои в скоро време, да бъде положителна и усилията на хиляди българи – самоковци, жители на общината и наши гости, да се увенчаят с крайния успех, а именно – да запазим здравето и живота на 16-годишния ученик Калин Иванов!

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*