“Рилски” загуби с 0:1 от “Велбъжд” под Хисарлъка, нови попълнения с големи пропуски

Снимка: http://dariknews.bg/

“Рилски спортист” допусна първа загуба в Югозападната “В” група. В среща от 2-ия кръг самоковци паднаха с минималното 0:1 при гостуването си на “Велбъжд”, въпреки че стояха добре на терена на ст. “Осогово” и имаха две отлични възможности за гол през първото полувреме.
Кюстендилци стигнаха до успеха в самия край на мача, като автор на победното попадение бе Николай Йорданов в 88-ата минута. Той засече с глава центриране на съотборника си Александър Димитров. Домакините бяха по-активният отбор на терена, но трудно стигаха до положения пред врата на “Рилски”. Нашите момчета пък могат само да съжаляват, че не поразиха целта – на два пъти новите попълнения Йоаким Ръсовски и Борислав Кралев пропуснаха чисти положения пред вратата на “Велбъжд”.
Отделно от това се изложи и главният рефер Павлин Цеков, който подмина чиста дузпа за спъване на Никола Бойчев в наказателното поле на домакините.
Участие в сблъсъка под Хисарлъка очаквано не взеха капитанът Васил Киров и титулярният страж Красимир Гьорев, получили травми в двубоя с “Ботев” /Ихтиман/ в миналия кръг. На терена не излязоха и Костадин Аджов и Евгени Гроздин, които пък все още чакат необходимите документи, за да бъдат картотекирани за новия сезон.
След изиграването на срещите от 2-ия кръг “Рилски спортист” заема 10-о място във временното класиране с актив от 3 точки. В следващия кръг възпитаниците на Петър Аджов приемат новака “София 2010”, дуелът е в неделя /23 август/ от 18.00 ч.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*