Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

28.5. – 04.6.2013 г.
Фаза на Луната: Намаляваща
Период на затихване и наместване, узряване на нещата. Има повече внезапност, импулсивност. Цветове в кобалт и синьо могат да уравновесят променливостта. Кристал: бял опал –дава яснота.

ОВЕН – Може да имате внезапни хрумвания или предложения. Обмисляйте двустранно, задавайте въпроси и подбирайте внимателно. Дните са разностранни откъм емоции, добре е да не се поддавате на колективни настроения. Мислите и чувствата ви са ясни, поддържайте ги такива и следвайте себе си.
ТЕЛЕЦ – Възможно е да чувствате отлив на енергия поради емоционално настроение. Може да имате нетипични прояви на избухливост и въодушевление. Късметът ви работи, когато вътрешно сте настроени за радост. Известна носталгия може да се окаже и полезна, стига да я оцените правилно.
БЛИЗНАЦИ – Вероятна рязка промяна може да усетите в мислите си. Дните носят плодотворни обстоятелства за вашите цели. Овладейте прибързаността и следвайте вътрешните си ритми. Не се повлиявайте от краткотрайни емоционални настроения. Така ще видите реалността и целите си в нея.
РАК – За да оцените вярно нещата за себе си, е нужно спокойствие. Мислите ви могат да бъдат объркани и неясни. Общуването ще бъде важно, постарайте се да чувате другите около вас. Шансовете идват от там, където не ги очаквате. Нещо забравено ще напомни за себе си. Преценете го добре.
ЛЪВ – Възможно е едновременно да получите нещо желано и да се проточи друго. Добре е да съзрете причината за това положение. Може да изпаднете в илюзорна представа за дадена цел. Подходете с ясно намерение и се отърсете от излишни притеснения. Изчакайте някакво събитие.
ДЕВА – Ще ви бъде доста по-леко да осъществите част от плановете. Пазете се от собствените си предубеждения, за да не пострадат отношенията. Изграждането на мнение по отминали чувства не е добър съветник. Дните предоставят контакти и общуване, в които да проявите възможностите си.
ВЕЗНИ – Търсите отговори на неслучили се събития. Времето предполага известно повторение на възможности. Запазете доброто чувство в себе си, независимо от външните обстоятелства. Вероятно е да изскочат забравени емоционални и чувствени състояния от вас. Вижте дали са валидни във времето.
СКОРПИОН – Носите се по вълните на собствената си чувствителност. Това ви носи радост и притеснения. Прескачате в емоционални настроения, водени от общата колективна нагласа. Възвръщане на минали възможности и забравено общуване. Оползотворявайте шансовете си.
СТРЕЛЕЦ – Възможна е колебливост в намеренията, поради неясни желания или цели. Каквото сте придобили, от него се водите. Разширете кръгозора и общувайте с различни хора. Именно в контактите ще пристъства изненада и нови възможности. Мислите ви са тези, които оформят нещата.
КОЗИРОГ – Плавно или рязко, промените настъпват и вие ги усещате. Това, на което отдавате внимание, то се реализира. Потърсете основателна причина за страховете си и ще настъпи обрат. Не очаквайте потвърждение, пренаредете мислите си. Анализирайте чувствата си, защото те са водещи.
ВОДОЛЕЙ – Може да има напрегнати дни, поради вашето емоционално състояние. Възможностите са напълно открити, но хората ви поднасят изненади. Сигурно ще разберете истина, която да отрезви вашите действия. В общуването са възможни приятни и неприятни разговори. Бъдете ясни в изказа.
РИБИ – Правите мислени планове, които в действителност малко ще се изпълнят. Не се оставяйте на инерцията, изяснете си желанията. Не мислете за резултатите, част от тях вече са налице. Чрез общуването ще си отговорите на доста неизвестни. Така ще имате късмета да осъществите голяма цел.

Даниела Ангелова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*