Така живеем: Елена Будинова

Аз съм… Елена Будинова, управител на Пощенска банка, клон Самоков
Мисълта, с която се събуждам сутрин е,… че днес ме чака един усмихнат и позитивен ден.
Денят ми обикновено протича така: Сутрешно кафе и единствената за деня цигара. Колеги, клиенти, много пари и малко въздух. Вечерта е прозаична – семейство, вечеря, Интернет и любима книга преди заспиване.
От къщи не излизам без… телефон, очила и задължителните женствени аксесоари.
В свободното си време предпочитам да… търся самотата, тя ми липсва. Имам нужда от лично пространство и малко тишина.
За да поддържам форма… планината е тази, която ме презарежда и планинските езера. Омагьосва ме тази кристално-чиста Рилска вода. Мисълта ми потъва в нея и се връща обратно при мен пречистена.
Вредният ми навик е… много говоря, понякога дори преди да помисля.
Гордея се… с топлината на Юга в кръвта ми, с родното ми село и родителите, което ме възпитаха да бъда Човек.
Най-ценните хора в живота ми са… семейството и приятелите, разбира се. Колегите си наричам приятели, така че и те са в това число. Но има няколко човека в живота ми, които са ме подкрепили, повлияли или просто помогнали за нещо. Те си знаят кои са. На тях цял живот ще им бъда благодарна и признателна!
Най-добрият съвет, който съм получавала някога е… от баща ми, който вече го няма. Веднъж ме попита каква е разликата между „Умен“ и „Разумен“. В отговора ми се криеше описание на моето собствено Аз в ония млади години. От тогава се старая да бъда и разумна.
В хората най-много не харесвам… лицемерието
Никога няма да забравя… един вълнуващ момент в професионалната ми кариера, който беше и своеобразен подарък за 43-я ми рожден ден.
Изтичащата 2014 година ще запомня с… Рим и докосването ми до вечността
Мечтата ми е… Камино, свещеният път на пилигримите, който казват е земната проекция на Млечния път. Да повървя по него, не всичките 800 км, но поне 100.
През 2015 Общината ни… да стане още по-красива. Кметът знае как.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*